Tvaroháčik

Pripravte si vanilkového tvaroháčika, akého poznáte z detstva sami doma. Poriadna dávka bielkovín vás zasýti a navyše skutočne skvele chutí. Recept pripravila foodbloggerka Adéla Zátková z profilu Pečeníčko.
Suroviny:
1 tvaroh v alobale (250 g)
150 ml polotučného mlieka
20-30 g medu alebo obľúbeného sirupu (čakankový, javorový…)
semienka z 1/2 vanilkového struku
ovocie a hrsť orechov na dozdobenie
Postup:
1. Všetko spoločne rozmixujte v robote. Mixovaním sa rozdrobia hrudky v tvarohu.
ETA TIP: Pre nadýchanejšiu výslednú konzistenciu môžete krém tiež vyšľahať ručným šľahačom.
2. Potom už iba rozdeľte do dvoch pohárov a ozdobte orechmi a nakrájaným ovocím.