Mandľové tartaletky

Krehké cesto francúzskych tartaletiek v spojení s jemným krémom si zamiluje snáď každý, kto ho ochutná. Michaela Lochovská, účastníčka Food blogu roku 2021, na Instagrame známa ako @mischka_breakfast, pripravila recept, ktorý vám prevonia domov mandľami a kokosom. Príprava je pomerne jednoduchá a výsledok stojí za to!
Suroviny:
105 g mandľovej múky
35 g kokosovej múky
30 g mäkšieho masla
vanilka
Postup:
1. Zo všetkých surovín pripravte cesto, ktoré nechajte cca 20–30 minút odpočinúť.
2. Potom cesto vtlačte do formičiek a pečte v rozohriatej rúre na 180 stupňov, cca 15–20 minút.
3. Plňte podľa chuti, napríklad tučným tvarohom s práškom z lyofilizovaného ovocia, orechovým krémom. Na záver ich môžete ozdobiť čerstvým ovocím a jedlými kvetmi.