Chlieb z arašidového masla

Tento recept na chlieb je rovnako úžasný, ako arašidové maslo samotné. Nebudete môcť odolať, to je isté už predtým, než začnete s jednoduchou prípravou. Jemný a chutný chlieb vám tiež dodá energiu a namazať si ho nemusíte iba arašidovým maslom.
Suroviny:
250 ml vody
400 g hladkej múky
40 g trstinového cukru
4 g soli
135 g krémového arašidového masla
7 g sušeného droždia
Poleva:
1 PL arašidového masla
110 g práškového cukru
voda podľa potreby
pekáreň ETA Delicca II
Postup:
1. Do veľkej nádoby so strednými hnetacími hákmi nalejte vodu, potom pridajte múku, cukor, soľ, arašidové maslo a nakoniec sušené droždie.
2. Zapnite program SLADKÝ, veľkosť chleba nastavte na 1000 g, farbu na svetlá.
3. Po upečení nechajte chlieb úplne vychladnúť.
4. Všetko na polevu spoločne vyšľahajte a nalejte na vychladnutý bochník chleba. Nechajte stuhnúť v chladničke.